زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان پخت: 45 دقیقه
مواد لازم برای 3 نفر:
گوشت ریز قطعه شده: نیم کیلو
پیاز متوسط: یک عدد
کره: یک قاشق سوپخوری
روغن: یک قاشق سوپخوری
قارچ: 250 گرم
جعفری: یک قاشق سوپخوری، خرد شده
سیب زمینی خلال شده: 2 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای سس:
کره: 2 قاشق سوپخوری
خامه ترش: 2 قاشق سوپخوری
آرد سفید: 2 قاشق سوپخوری
شیر: 4/3 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
• قارچهای خرد شده را با مقداری نمک و کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.[سوپ قارچ]
• در این میان، پیاز را در تابهای دیگر سرخ کنید.
• گوشتهای تکه شده را به پیازها اضافه کنید و به مدت یک دقیقه آنها را سرخ کنید.
• به مخلوط گوشت و پیاز، مقداری آب، نمک و فلفل اضافه کنید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید به مدت 45 دقیقه، گوشت به طور کامل بپزد.
• برای تهیه سس، کره را در یک قابلمه ریخته، ذوب کنید، سپس آرد را به کره اضافه کنید و هم بزنید تا نرم و روان شوند.
شیر ونمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید به مدت یک دقیقه بجوشد سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و خامه را درون سس بریزید.
• گوشت و سس و قارچها را با هم مخلوط کنید.
• روی آن سیب زمینی سرخ کرده خلال و کمی جعفری خرد شده بریزید و میل کنید.